Terug naar het airline overzicht

Condor

Maatschappij: Condor (vertegenwoordigd door AVIAREPS)

Adres: Capellalaan 121

Postcode: 2132 JM

Plaats: Hoofddorp

Contact persoon: Yvonne Halderman

Telefoon: +31 (0) 20 5200 282

E-mail: sales.benelux@condor.com

(Vragen over) reserveringen:

Telefoon: +32 (0)27120585

E-mail: ReservationsDE.Belgium@ aviareps.com

Website : www.condor.com

Condor extranet: http://agent.condor.com

Sinds 1956 brengt Condor zijn gasten naar de mooiste plekken ter wereld.

Met Condor vlieg je naar meer dan 70 verschillende bestemmingen vanaf de grootste Duitse luchthavens. Vanuit Düsseldorf vertrekken de meeste Europese vluchten en vanuit Frankfurt naar vele long haul bestemmingen in Noord-Amerika, Canada, Afrika, Indische oceaan en het Caribisch gebied.

In 2024 zal er een forse uitbreiding zijn op de bestemmingen in de USA. Zo worden Miami & San Antonio dan ook beide rechtstreeks vanuit Frankfurt aangevlogen en staat Calgary ook weer op het schema.

Door de samenwerking met Lufthansa en Brussels Airlines kan er ook in Amsterdam of Brussel worden ingestapt en vervolgens worden overgestapt op de Condor vlucht. (Opnieuw inchecken is niet nodig!)

Met de focus op het hoogst mogelijke comfort vliegt Condor op de lange afstanden met 18, recent geleverde, Airbus 330neo toestellen met 3 classes aan boord (Economy, Premium & Businessclass)

Ook zijn er 41 nieuwe Airbus toestellen besteld voor het upgraden van de short- en medium haul vloot, deze zullen in 2024 geleverd worden.

 

Voor meer informatie over boeking opties, speciale tarieven, routes en schema’s vind je hier (hier dan de bookingGuide als in bijlage)