Terug naar het nieuws overzicht

Bespaar deze winter op je vakantie of tussenstop naar Dubai met Emirates

12 januari 2024

Bespaar deze winter op je vakantie of tussenstop naar Dubai met Emirates
Geniet van gratis toegangskaartjes voor het Museum of the Future en Atlantis Aquaventure bij een verblijf of tussenstop in Dubai van 8 uur of langer

Amsterdam, 12 januari 2024 – Emirates onthult een aantrekkelijke nieuwe aanbieding voor reizigers die deze winter Dubai willen verkennen. Vanaf 12 januari ontvangen passagiers die vluchten naar Dubai boeken of een tussenstop van 8 uur of langer toevoegen, gratis toegangskaartjes voor twee van de meest indrukwekkende attracties van Dubai: Museum of the Future en Atlantis Aquaventure.

Exclusieve aanbiedingen

Het Museum of the Future vormt het nieuwste hoogtepunt in de indrukwekkende skyline van Dubai, waar je wordt meegenomen naar een wereld die 50 jaar in de toekomst ligt. Daarnaast biedt Atlantis Aquaventure, het grootste waterpark ter wereld, de mogelijkheid om verkoeling te zoeken op de glijbanen en attracties.

dubai1.jpgDeze exclusieve aanbieding is van toepassing op tickets die zijn aangeschaft tussen 12 januari en 1 februari 2024, voor reizen in de periode van 15 januari tot 31 maart 2024. De actie geldt voor alle comfortklassen en boekingen die zijn gemaakt op emirates.com of via reisagenten, en kunnen worden verzilverd tot minstens 96 uur voor vertrek.

Ervaar meer van Dubai met Emirates

Van het genieten van de zon op prachtige stranden en winkelen in de Dubai Mall, tot het bewonderen van het uitzicht vanaf 's werelds hoogste gebouw, de Burj Khalifa, en dineren in fantastische restaurants in Dubai, waarom maak je van Dubai niet jouw volgende winterzonvakantie? Andere voordelen van Emirates zijn onder andere:

●     My Emirates Pass: Profiteer van nog eens honderden aanbiedingen in Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten dankzij My Emirates Pass. Beschikbaar tot 31 maart 2024, toon simpelweg je Emirates-boardingpass bij de deelnemende restaurants, spa's, activiteiten en meer om exclusieve aanbiedingen en kortingen te ontvangen. Om alle aanbiedingen van My Emirates Pass te zien, ga naar www.emirates.com/myemiratespass.

●     Emirates Skywards Partners: Als member van het bekroonde loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij valt er nog meer te genieten. Verdien Skywards Miles met je dagelijkse uitgaven bij winkels in de VAE via de Skywards Everyday-app. Gebruik je Miles voor vluchten en upgrades of bemachtig tickets voor concerten en sportevenementen via Skywards Exclusives. Leer meer over Emirates Skywards hier: www.emirates.com/skywards.

Emirates verzorgt momenteel 21 wekelijkse vluchten vanuit Amsterdam naar Dubai. Voor meer informatie, bezoek emirates.com.

 

 

 

 

 

 

 

Over Emirates

Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 140 bestemmingen in 77 landen op zes continenten, waaronder 9 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 261 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaart familie. Momenteel voert Emirates 21 vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

Voor meer informatie en beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u contact opnemen met:

 

USP Marketing PR

Contactpersoon:                      Ninette Neuteboom

Telefoonnummer:                    020 423 2882

E-mail:                                   emirates@usp.nl

​​​​​​​