Terug naar het airline overzicht

LOT POLISH AIRLINES

Maatschappij: LOT Polish Airlines
Postbus 30195
1303 AC Almere

Email:lotbru@lot.pl
Url:http://www.lot.com

Contact: Abdul Gouiza (Sales Manager Netherlands)
Email: Abdul.Gouiza@lot.pl


LOT Polish Airlines combineert traditie met moderniteit. Wij zijn één n van de twaalf langst bestaande luchtvaartmaatschappijen ter wereld en verbinden Polen, Centraal- en Oost-Europa al 94 jaar met de wereld. Elk jaar ontvangen we miljoenen reizigers aan boord van onze vliegtuigen, met in 2019 als hoogtepunt meer dan 10 miljoen passagiers vervoerd in één jaar. Elke dag zorgen we ervoor dat onze vluchten – bediend door de meest ervaren piloten en een professioneel en vriendelijk cabinepersoneel –  de meest geschikte en comfortabele reisomstandigheden bieden.

Onze hub in Warschau op luchthaven Chopin is de grootste hub in Midden- en Oost-Europa. Het beschikt over een optimaal opgebouwd netwerk van verbindingen, snelle - tot 30 minuten durende transfers, handige start- en landingstijden, evenals een locatie in het centrum van Europa, samen met een vriendelijke luchthaveninfrastructuur. Dit zijn unieke voordelen waardoor we in staat zijn om een breed scala aan reismogelijkheden in de regio te bieden. We ontwikkelen ook een netwerk van verbindingen vanuit de tweede luchthaven van LOT in Boedapest, Hongarije.
We slaan onze vleugels uit voor onze klanten. Investeringen in de vloot behoren tot de belangrijkste. Onze vloot biedt onze passagiers een gevoel van veiligheid en comfort tijdens de vlucht. De vloot van LOT is een van de jongste en modernste van Europa. Voor de langeafstandsvluchten is de Boeing 787 Dreamliner het exclusieve vliegtuig, dat zeer gewaardeerd wordt vanwege het vluchtcomfort. Afhankelijk van de bestemming en de afstand genieten onze passagiers van moderne vliegtuigen van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten.

Betrouwbare partners zijn de sleutel tot succes en tot tevredenheid van onze passagiers. Daarom hebben we strategische partnerschappen en allianties met de meest gewaardeerde partners tot stand gebracht die een aantal belangrijke voordelen bieden. Het stelt ons in staat om onze klanten een uitzonderlijk ruime keuze aan aanvullende diensten te bieden met de mogelijkheid om de meest verre uithoeken van de wereld te bereiken. Sinds 2003 maken we deel uit van de Star Alliance, de grootste wereldwijde alliantie van luchtvaartmaatschappijen, waarbij 26luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten. Star Alliance stelt passagiers in staat om sneller, gemakkelijker en comfortabeler te reizen, de meest afgelegen uithoeken van de wereld te bereiken en contacten te maken binnen exclusieve voorwaarden die worden aangeboden door VIP- of Executive Lounges. Elke vlucht opent weer nieuwe mogelijkheden. Dankzij onze samenwerking met Star Alliance kunnen onze passagiers punten (mijlen) verzamelen en deze gebruiken binnen het Miles & More programma om hun reisdromen of zakenreizen waar te maken.
Een LOT-passagier bepaalt zelf wat hij of zij nodig heeft, al vanaf het moment van ticketaankoop op www.lot.com of via een ander verkoopkanaal. Wij bieden zowel een aantrekkelijk aanbod van voordelige reizen met enkel handbagage, als een uitgebreide service voor passagiers die kiezen voor de LOT Premium Economy Class of LOT Business Class. Iedereen reist met ons mee op basis van zijn of haar individuele voorkeuren. Het vertrouwen in ons wordt bevestigd door de vele onderscheidingen die we elk jaar ontvangen, waaronder de belangrijkste - toegekend door onze passagiers.
Bij LOT Polish Airlines zijn het de individuen die het product maken. De Poolse luchtvaartmaatschappij bestaat uit een team van experts en specialisten vol positieve energie binnen hun vakgebied. De beste pilotenbemanning – vermaarde captains, hooggekwalificeerd bemanning en professioneel grondpersoneel zorgen elke dag met passie en toewijding voor onze passagiers. Samen bouwen we aan het merk LOT, als een van de beroemdste en meest gerespecteerde Poolse merken ter wereld.