Airline Express 2024

Hét event voor de Airlines sales representatives van het jaar

 

Gate A Gate B Gate C
Air Transat Air Canada JetBlue
Emirates Qatar Airways Etihad Airways
AeroMexico Garuda Indonesia Saudi Arabian Airlines
China Airlines Eva Airways Korean Air
Lufthansa Group KLM Air Europa
TAP air Portugal Condor ITA Airways
Croatia Airlines Icelandair LOT Polish Airlines
GSA Aviareps GSA APG Benelux KM Malta Airlines
free flow free flow free flow
free flow  free flow free flow

* free flow = airline naar keuze

Over Airline Express 2024

Speeddaten met 24 vertegenwoordigers van airlines, een leuke en informatieve avond beleven met presentaties van 12 minuten, genieten van een heerlijk uitgebreid buffet samen met collega’s en kans maken op fantastische prijzen?

Conform indeling kan er een voorkeur gegeven worden voor groep (gate) A, B of C waarna de presentaties van de genoemde airlines in een "kloksysteem” moeten worden gevolgd. In de laatste twee rondes kunt u aansluiten bij elke airline naar keuze.  Houd er rekening mee dat de keuze voor de groep slechts een voorkeur is, zodat de agenten gelijkmatig over de groepen kunnen worden verdeeld. 

Deelname aan de Airline Express 2024 is mogelijk voor alle medewerkers uit de reiswereld en is geheel gratis. Tijdens het eindspel maakt iedereen kans op tickets naar Europese en Intercontinentale bestemmingen.

Aanvang is vanaf 17.30 uur en afsluiting is rond 22.00. Het buffet is geopend van 17.30 -19.00 uur. De presentaties beginnen om 19.00 uur. 

Voor annuleringen (inclusief no shows) binnen 3 WERKDAGEN voor aanvang van het evenement worden € 50 kosten in rekening gebracht.  

WACHTLIJST? Vul dan ons formulier in.