GOL airlines


Met zijn gunstige tarieven en uitstekende service is GOL uitgegroeid tot één van de grootste lowcost luchtvaartmaatschappijen in Latijns Amerika. En sinds kort is GOL ook lid van BSP, waardoor het voor IATA agenten nu mogelijk is om vanuit de GDS tickets te printen.

Met een jonge en moderne vloot, van voornamelijk Boeing 737-700 en 737-800, biedt GOL dagelijks rond de 900 vluchten aan naar 73 bestemmingen. Grotendeels binnen Brazilie, maar ook naar 17 Internationale bestemmingen in Zuid Amerika, de Caribbean en de Verenigde Staten. Om de vluchten van GOL te verbinden met Europa en de rest van de wereld wordt er ook samengewerkt met momenteel 79 luchtvaartmaatschappijen en zijn er 12 codeshare agreements.

Een laag percentage vluchtvertragingen van 6% maakt GOL tevens een betrouwbare maatschappij, waarbij het continu verbeteren van service en producten voorop staat.Hierdoor is GOL ook de eerste Braziliaanse luchtvaartmaatschappij waarbij het mogelijk is om in te checken via een smartphone.

Airpass
De ‘Brazil airpass’ van GOL maakt het extra makkelijk en voordelig om veel te zien binnen Brazilië. Het is mogelijk om maximaal 9 vluchten binnen Brazilië te combineren in één airpass ticket, om zo het optimale uit de reis te halen tegen de meest gunstige tarieven.

Vliegen met GOL, met of zonder de airpass, maakt van Brazilie een bestemming met vele mogelijkheden!

Voor meer informatie kan er contact met ons worden opgenomen via support@golairlines.eu of per telefoon op 020 2410168
Url: http://www.voegol.com.br/

GOL Airlines wordt in Nederland vertegenwoordigt door Discover the World, meer informatie over Discover the World Benelux is terug te vinden via http://www.discovertheworld.com/office-details.php?pid=36 

Nieuws

PASRA Nieuws