Aegean AirlinesAegean Airlines

Aegean Airlines staat bekend als snel groeiende airline die de service hoog in het vaandel heeft staan. Sinds 2010 is de airline een Star Alliance member en ook dit jaar mag Aegean zich ‘Best Regional Airline in Europe 2016’ noemen; een prijs die reeds zes jaar op rij in de wacht is gesleept. Op 23 oktober 2013 is Olympic Air overgenomen door Aegean, waardoor passagiers nu een hogere vluchtfrequentie kunnen verwachten en ook een verbeterde aansluiting naar de vele eilanden van Griekenland wordt hierdoor gerealiseerd.

Bestemmingen

We investeren in de versterking van onze internationale aanwezigheid en in de ondersteuning van het Griekse toerisme, zowel in Athene als in regionale luchthavens. Onze dienstregeling 2016 is voorzien van een netwerk van 145 bestemmingen, waarvan 111 internationaal in 45 landen en 34 regionaal. De vluchten zullen worden uitgevoerd met één van de jongste vloten in Europa, met 61 vliegtuigen, na onze recente investering in de nieuwe, onlangs toegevoegde Airbus A320ceos. Naast onze vele andere bestemmingen, vliegt Aegean vanuit Amsterdam naar:

è Athene, vijfmaal per week in de winter periode (ma,di,do,za,zo)

è Athene, dagelijks in de zomer periode

Bagage

Er zijn twee boekingsklassen beschikbaar: GoLight en Flex. Bij GoLight is het mogelijk om 1 stuk handbagage mee te nemen van maximaal 8 kg. Wanneer er een Flex ticket geboekt wordt, mag hiernaast ook nog een koffer tot maximaal 23 kg meegenomen worden! Business Class passagiers mogen twee koffers inchecken van elk maximaal 32 kg.

Good to know..

- Aegean biedt 24/7 call centre support aan;

- Daarnaast is er ook dagelijks support via Social Media beschikbaar;

- Aegean vershaft iedere passagier een gratis maaltijd op vluchten met een 3x3 configuratie.

- Met het frequent flyer systeem, Miles + Bonus van Aegean, kan er gratis meer bagage mee en kan er gespaard worden voor diverse kortingen!

Aegean Airlines
vertegenwoordigd door AVIAREPS AIRINE MANAGEMENT B.V.
Beachavenue 104
1119 PP Schiohol

t:020-5200282
f:020-6231051
email: sales-nl@aviareps.com
www.aegeanair.com


 

Nieuws

PASRA Nieuws