Qatar Airways biedt reisagenten speciale aanbieding

17-10-2019 om 3:22 - pasra

Maak gebruik van het Product Experience Program (PEP-tarief) van Qatar Airways en ervaar zelf de service van de luchtvaartmaatschappij zelf.

Deze speciale aanbieding, het Qatar Airways PEP tarief van €249 geldig voor IATA reisagenten en 1 reisgezel, is een unieke gelegenheid voor reisagenten om Qatar Airways en de stad Doha te ontdekken. Qatar Airways werd onlangs bekroond als ‘World’s Best Airline’ en ‘World’s Best Business Class’ in de Skytrax World Airline Awards 2019.

De stad Doha is een ware onontdekte parel in het Midden-Oosten. Doha kan omschreven worden als zowel authentiek als trendy, met moderne luxe hotels en een veelzijdig aanbod vol cultuur, avontuur en strand. Reizigers kunnen kiezen voor een stopover in Doha om hun vakantie te verlengen en deze opkomende stad te bezoeken.

Qatar Airways brengt reizigers via de hub Hamad International Airport (HIA) in Doha naar ruim 160 zaken- en vakantiebestemmingen over de hele wereld, aan boord van een moderne vloot van meer dan 250 toestellen. De snelst groeiende luchtvaartmaatschappij ter wereld heeft dit jaar een aantal nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het netwerk, zoals Langkawi (Maleisië), Davao (Filipijnen) en Mogadishu (Somalië).

Aanbod: vluchten heen en terug Amsterdam - Doha, inclusief YQ/YR en servicekosten, andere taksen te betalen, geldig voor boekingen en reizen tot en met 30 september 2020, voor IATA reisagent en 1 reisgezel, betaling via overschrijving, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid, contacteer 020 - 757 9045/6 of stuur een mail naar qrsalessupportams@nl. qatarairways.com

- See more at: https://www.travelution.nl/nl/ nieuws/qatar-airways-biedt- reisagenten-speciale- aanbieding?search=qatar# sthash.7cr1WSEr.dpuf


Filed Under: Niet gecategoriseerd