Qatar Airways


Reserveringsafdeling bereikbaar in het Engels : tradehelpdeskc@eu.qatarairways.com

Sales support : tradehelpdeskc@eu.qatarairways.com

Groepsaanvraag voor IATA agenten: grouphelpdeskc@eu.qatarairways.com

Contact Center is 24/7 te bereiken via  020 799 4892

Qatar Airways: ’s Werelds Beste Airline

Qatar Airways vliegt dagelijks met een 777-300ER vanuit Schiphol naar Doha. Vanuit Doha vliegt Qatar Airways naar meer dan 170 vakantie- en zakenreisbestemmingen wereldwijd.

Via Hamad International Airport – haar state-of-the-art hub in Doha– biedt Qatar Airways passagiers een soepele overstap naar meer dan 170 zakelijke en privébestemmingen over de hele wereld. Steden als Kaapstad en Bangkok, maar ook Denpasar, Sydney en Adelaide zijn met Qatar Airways binnen handbereik. Doordat de luchtvaartmaatschappij zich richt op ruimte en comfort, biedt Qatar Airways reizigers gastvrijheid, cuisine van wereldformaat, en tot wel drieduizend entertainmentopties tijdens deze lange-afstandsvluchten.


Economy Class like never before

Qatar Airways is ’s werelds snelst groeiende airline, waardoor uw klant elke keer nóg meer keuze heeft uit nieuwe bestemmingen voor uw privé- en zakenreizen. U vliegt met Qatar Airways in een Boeing 777-300ER, ook wel bekend als een "Triple Seven”. Dit type vliegtuig biedt een brede cabine met een hoog plafond en natuurlijk licht. Belangrijker nog, de Economy Class is ruim opgezet met veel beenruimte zodat uw klanten comfortabel en uitgerust op de bestemming aankomen. Tijdens de vlucht beschikt iedereen over een eigen TV scherm met een keuze uit ruim 4.000 entertainment opties; van de meest recente blockbusters tot volledige series tot muziek, games en meer.

Qsuite. First in Business.

Vanaf Amsterdam naar Doha vliegt Qatar Airways met ’s Werelds Beste Business Class; Qsuite. In de zogenaamde "Qsuite” heeft de klant een eigen cabine met schuifdeuren waardoor tijdens de vlucht kan worden genoten van een privé suite. Aan boord kan de klant gebruik maken van het Wi-Fi netwerk om te werken en contact te houden met collega’s. Daarbij proeft de klant hoogwaardige culinaire gerechten, is er keuze uit de meest recente films en series en kan er uitgerust worden in de "fully reclined” seats.

Lees hier meer over "s Werelds Beste Business Class, Qsuite. https://www.qatarairways.com/en-nl/onboard/qsuite.html

Eenvoudig overstappen in Doha

Hamad International Airport is de nieuwe luchthaven van Qatar en ontworpen om reizigers welkom te heten voor een vijfsterren ervaring. Luxe, ruimte en elegantie zorgen voor een verfijnde sfeer. Op de luchthaven is een ruim aanbod aan faciliteiten zoals lounges, restaurants en winkels. Deze luchthaven is zeer efficient ingericht. Lees meer.

<< Hyperlink: https://www.qatarairways.com/en-nl/hia-hamad-international-airport.html >>


Ontdek Doha

Haal alles uit de reis van uw klant met Qatar Airways en raad hen aan om een geweldige stopover in opkomend Doha te maken. Wist u dat Doha op cultureel gebied veel te bieden heeft? Ontdek unieke musea, ga op desert safari, slenter door het doolhof van straatjes in de authentieke souq, maak een cruise met uitzicht op de skyline of ontspan op het strand. Een stopover is eenvoudig te boeken via Discover Qatar vanaf USD 23 voor een vier- of vijfsterren hotel.

Lees verder over de stopover mogelijkheden in Qatar van Qatar Airways.

<< Hyperlink: https://partner.discoverqatar.qatarairways.com/ >>

Waarom met Qatar Airways vliegen...?

1. Qatar Airways is maar liefst 5x verkozen door Skytrax tot de beste luchtvaartmaatschappij van de wereld

2. Een onovertrefbare vijf sterren ervaring aan boord van Qatar Airways, maar ook op de luchthaven in Doha

3. Veel voordelen met het Frequent Flyer programma van Qatar Airways!

4. Een uur gratis gebruik maken van de Super WiFi aan boord

5. Alle tickets zijn altijd inclusief bagage en stoelkeuze, geen verborgen kosten als u een ticket bij Qatar Airways boekt

 


 

 

Nieuws

PASRA Nieuws