Airline Express 2023

Speeddaten met 10 vertegenwoordigers van airlines, een leuke en informatie avond beleven met presentaties van 15 minuten, een heerlijk uitgebreid buffet samen met collega’s en kans maken op fantastische prijzen?

Schrijf je nu in voor de Airline Express 2020

Conform onderstaande indeling kan er een voorkeur gegeven worden voor groep A, B of C waarna volgens een "kloksysteem” de presentaties van genoemde airlines gevolgd moeten worden. In de laatste twee ronde kan worden aangeschoven bij elke willekeurige airline naar keuze. Let op: De keuze voor de groep blijft een voorkeur om de agenten gelijkmatig over de groepen te kunnen indelen.

Deelnemende Airlines 2023


GATE A


GATE B


GATE C

China Airlines


Garuda Airlines


Korean Air

KLM


Lufthansa Group


Air Europa

Saudi Arabian Airlines


Qatar Airways


Etihad Airways

Air Transat


Air Canada


AeroMexico

Condor


EL Al


Icelandair

LOT Polish Airlines


ITA Airways


Croatia Airlines

APG Netherlands


Singapore Airlines


Aviareps

Free flow


Free flow


Free flow

Free flow


Free flow


Free flow

* free flow = airline naar keuze

Deelname aan de Airline Express 2023 is mogelijk voor alle medewerkers uit de reiswereld en is geheel gratis. Tijdens het eindspel maakt iedereen kans op tickets naar Europese en Intercontinentale bestemmingen.

Aanvang is vanaf 17.30 uur en afsluiting is rond 22.00. Het buffet is geopend van 17.30 -19.00 uur. De presentaties beginnen om 19.15 uur. Voor annuleringen (inclusief no shows) binnen 3 WERKDAGEN worden € 50 kosten in rekening gebracht.


 WACHTLIJST? Stuur mail naar info@pasra.nl

 

Nieuws

PASRA Nieuws