Airline Express 2019

Speeddaten met 10 vertegenwoordigers van airlines, een leuke en informatie avond beleven met presentaties van 15 minuten, een heerlijk uitgebreid buffet samen met collega’s en kans maken op fantastische prijzen?

Schrijf je nu in voor de Airline Express 2019

Conform onderstaande indeling kan er een voorkeur gegeven worden voor groep A, B of C waarna volgens een "kloksysteem” de presentaties van genoemde airlines gevolgd moeten worden. In de laatste twee ronde kan worden aangeschoven bij elke willekeurige airline naar keuze. Let op: De keuze voor de groep blijft een voorkeur om de agenten gelijkmatig over de groepen te kunnen indelen.

Deelnemende Airlines 2019:


GATE A


GATE B


GATE C

Lufthansa Group


TAP


KLM

Finnair


Air Europa


Alitalia

Icelandair


Turkish Airlines


El Al

Air Baltic


Croatia Airlines


LOT Polish Airlines

Malaysian Airlines


Discover the World


Air Mauritius

Emirates


Qatar Airways


Etihad Airways

Korean Air


China Airlines


China Southern

EVA Air


Garuda


Qantas

Air Canada


Air Transat


Aeromexico


Deelname aan de Airline Express 2019 is mogelijk voor alle medewerkers uit de reiswereld en is geheel gratis. Tijdens het eindspel maakt iedereen kans op tickets naar Europese en Intercontinentale bestemmingen. 

Aanvang is vanaf 17.30 uur en afsluiting is rond 22.00. Het buffet is geopend van  17.30 -19.00 uur. De presentaties beginnen om 19.15 uur. Voor annuleringen (inclusief no shows) binnen 3 dagen worden € 50  kosten in rekening gebracht. 

 

Nieuws

PASRA Nieuws